Uslovi isporuke

Rok isporuke
Nakon potvrde kupovine, porudžbina ulazi u status obrade. O statusu Vaše porudžbine, bićete obavešteni putem email-a. Za sve porudžbine koje pristignu do 13h, isporuka je sutradan. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.

Preuzimanje pošiljke
Kurirska služba D Express, pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-17:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj  +381628893811 ili putem email-a n.owbrand1@gmail.com. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cena isporuke
Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine koji sadrže tri ili više proizvoda je besplatna. U ostalim slučajevima, cena isporuke će biti izračunata u skladu sa cenovnikom kurirske službe D Express.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.